2017-ben huszonnegyedik alkalommal rendezzük meg a fuvolakurzust, ahová alap-, közép- és felsőfokú kategóriába várjuk 11 éves kortól a fiatalokat. 

 
Tisztelt kollégák, kedves szülők és ifjú muzsikusok! 
 
A XLI. Békés-tarhosi Zenei Napok keretében a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ ebben az évben is megrendezi Békésen a Nemzetközi Vonószenekari Tábort, mely 2017. június 17-én, szombaton kezdődik
 

Kürt, hegedű, fuvola, gitár... Tudod mi a közös a négy hangszerben?  Mindegyiken gyönyörűen lehet játszani, az ország minden területén tanulnak valamelyik hangszeren, kiváló művésztanárokat ismerünk és idén mind a négy tábor itt lesz nálunk a XL. Békés-tarhosi Zenei Napokon, bármelyik kurzusunkra jelentkezhetsz. 

Az Alapítvány a Megújuló Tarhosért 2016. évben is megszervezi a Békés-tarhosi Zenei Napok keretén belül a  „Szép Magyar Beszéd” olvasótábort Tarhoson, a híres karnagy, zenepedagógus Gulyás György által alapított Békés- tarhosi Énekiskola helyszínén 2016. június 27 - július 1. között.
 
Kedves Klasszikus Gitárosok!
 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Békés - tarhosi Zenei Napok programjához kapcsolódóan, idén első alkalommal kerül megrendezésre a Gitárkurzus. A három napos szakmai program célja, hogy az ország különböző területeiről érkező gitárosok, jó hangulatú tábor keretében az együtt muzsikálás élménye mellett tovább adhassák, bemutathassák egymásnak ismereteiket. Az egyéni hangszeres órák mellett lehetőség nyílik kamarazenei csoportokban való közös muzsikálásra is. A kurzusra nagy szeretettel várunk mindenkit, zeneiskolásokat, középiskolásokat, főiskolásokat egyaránt.
 

Értesüljön elsőnek mindenről!

captcha