• BÉTAZEN
 
2017. június 16-tól megnyitja kapuit a XLI. Békés-tarhosi Zenei Napok.


Az Országos oboástábor, kurzus és fesztivál koncertprogramjainak a Gulyás György Zenepavilon ad otthont Békés-Tarhoson, 2016. augusztus 1-8. között. A programokról bővebben itt olvashatnak. 

Ez évben egy újabb mérföldkövéhez érkezett a Békés-tarhosi Zenei Napok,  immár 40. alkalommal került megrendezésre e nagyszabású zenei fesztivál. A rendezvénysorozat színes és gazdag programkínálatával igyekezett két másik évfordulóról is méltó módon megemlékezni: 100 éve született Gulyás György, az egykori Tarhosi Énekiskola megalapítója, valamint 70 évvel ezelőtt került sor az Énekiskola alapítására. 

Az erdélyi testvérvárosunkból érkező Gyergyószentmiklósi Fúvószenekar, nemcsak a IV. Békési Fúvószenekari Találkozón örvendeztette meg a közönséget zenélésével, hanem vasárnap reggel városunk több pontján is minikoncertet adott.

 
Igazán jól szórakozhatott az, aki július 3-án este 18:00 órától úgy döntött, hogy a kulturális központban megnézi a IV. Békési Fúvószenekari Találkozót. A rendezvényre látogatók közel két órás koncertet hallgathattak meg. 

Értesüljön elsőnek mindenről!

captcha