Navigáció
 
A Békés-tarhosi Zenei Napok programjai között ebben az évben is találunk igazi zenei csemegéket. Június 24-én pénteken a jazz zenét kedvelőket várjuk. 
 
A péntek esti kikapcsolódásról a Jazzelek Trió gondoskodik. A zenekar 1994-ben alakult, melynek tagjait szakmailag elismert zenészek alkotják. Horváth Elek a trió vezetője, 1977 óta tanított a Békéscsabai Zeneiskolában bőgő, gitár, basszusgitár szakán, tagja volt a Békéscsabai Vonós Kamarazenekarnak, majd a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar bőgő-szólamvezetője volt.  Munkáját több alkalommal is díjazták, 2002-ben az „Év tanára” lett, 2004-ben a Miniszterelnöki Hivatal elismerő oklevelét vehette át, 2010-ben KÉSZ díjat kapott, 2014-ben „Békés Városért” kitüntetésben részesült.
Bánfi Miklós zongorista, a Debreceni Főiskola Tanári szakán végzett előadóművészként, jazz-zongora alapszakon. Munkáját “Kiváló zenész” minősítéssel értékelték. Ugró Béla, a zenekar dobosa, filozófus, zenész és művésztanár. Az évek során számos jazz- és világzenei formáció tagja volt.  A trió énekese Izbéki Tímea, aki 2004-ben csatlakozott a zenészekhez. Az énekesnő Belgiumban tanult barokk zenét, majd itthon ének-zene, népzene szakon végzett. Szólistaként és kórustagként is szerepelt színházi zenés darabokban (pl. Merlin és Szigligeti Színház). 
A Jazzelek Trió a standard és a klasszikus jazz irányzatot képviseli. Visszatérő fellépője különböző országos jazz-kluboknak, irodalmi kávéházaknak, és a több mint három évtizedes múltra visszatekintő, Magyar Örökség Díjas tarhosi Énekiskola gyökereihez visszanyúló Békés-tarhosi Zenei Napoknak. 
 
Időpont:  2016. június 24. (péntek) 19 óra
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 
 
A belépés ingyenes! 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!