Navigáció

A XLIV. Békés-tarhosi Zenei Napok keretében idén első alkalommal, hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre a Fafúvós kurzus, melyre alap-, közép- és felsőfokú kategóriákba várjuk 11 éves kortól a fiatalokat.
A kurzus művészeti vezetője Romos Zsolt fuvolaművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem művésztanára.
A kurzus művésztanárai: Dr. Puskás Levente klarinét- és szaxofonművész, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának tanára és Áchim Tibor klarinétművész a debreceni Kodály Zoltán Zeneiskola tanára.
Korrepetitor: Gál Csaba zongoraművész (Békéscsaba)
Egyéni és kamarazenei órák és a kurzust záró gálakoncert teszik tartalmassá az itt tartózkodás napjait.
A kurzus – melynek a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központ ad helyet – október 29-én 8:00 órakor egy megnyitóval kezdődik és október 31-én a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban megrendezett – záróhangversennyel ér véget.
Felhívjuk kedves jelentkezőink figyelmét, hogy amennyiben a jelentkezők száma nem éri el az 5 főt, abban az esetben nem áll módunkban elindítani a kurzust.
Az oktatás helyszíne: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
Étkezés helyszíne: Dübögő Étterem – Békés
Részvételi díj, mely tartalmazza az ebédet 2 napra: 3 000 Ft
A részvételi díjat a jelentkezéssel egy időben kérjük befizetni az Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-25170777 számlára. A megjegyzés rovatba legyen szíves beírni a kurzus és a résztvevő nevét.
A befizetésről számlát állítunk ki az Ön által megadott számlázási címre. Ennek hiányában lakcímre szóló számlát készítünk, amit utólag nem tudunk módosítani.
A jelentkezőknek a megadott elérhetőségükre (postacím, email cím) részletes tájékoztatást küldünk a tudnivalókról.
A jelentkezés és a befizetés határideje: 2020. október 21.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy oktatónként az első 10 fő jelentkezőt áll módunkban fogadni. A beérkezett jelentkezésekről visszaigazolást küldünk.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Bővebb információ kérhető Vigné Darányi Berta kurzustitkártól a vigne.daranyi.berta@gmail.com e-mail címen, vagy +36 20/542-3848-as telefonszámon.

Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ
5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25. T/F: (+36) 66/411-142
E-mail: bekesikultura@bekesikultura.hu