Navigáció

Teleki Miklós az orgonaművészi diplomáját 1995-ben szerezte a Liszt Ferenc Zeneakadémián. Számos sikeres koncertet ad Európa több országában illetve az Egyesült Államokban egyaránt. 2002-ben és 2003-ban David Titterington a Szent Albans-i Nemzetközi Orgonafesztivál művészeti igazgatójának a mesterkurzusán vett részt Londonban. Több éven keresztül a Siófoki Nemzetközi Orgona Mesterkurzusának a tanára volt, majd 2011-től a siófoki evangélikus templomnak a címzetes orgonaművésze. Ezzel egy időben jelent meg első DVD-je Siófok-Fantázia címmel, amit meg is lehet majd vásárolni békési előadásán is.
Az orgonahangverseny közreműködője lesz továbbá Bernáth-Kersák Edina énekművész. Klasszikus ének előadóművészként a Győri Széchenyi István Egyetemen, Markovics Erika növendékeként végzett, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen oratórium- és dalénekművész diplomát szerzett, Meláth Andrea tanítványaként. Számos templomi koncerten lépett, és lép fel szólistaként Győrben, Budapesten, Pécsett, Siófokon, Hévízen. Repertoárjában főleg kantáták, dalok és koncertáriák szerepelnek.

Teleki Miklós orgonaművész és Bernáth-Kersák Edina énekművész közös előadói estje 2022. június 20-én hétfőn 18 órakor lesz a békési Szentháromság Plébániatemplomban.


A koncert során kerül átadásra a KÉSZ-díj.

A belépés ingyenes.
Támogató adományt tisztelettel elfogadunk.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Társrendező és támogató:
Békési Szentháromság Plébánia Egyházközsége