Navigáció

Június 24-én (szombat) 17:00 órától, új helyszínen, a békési Erzsébet-ligetben lévő „Gödör” területén kerül megrendezésre a Békés-tarhosi Zenei Napok egyik leglátványosabb programelemének mondható rendezvénye, a X. Fúvószenekari Találkozó.

A házigazda, a Bagoly László karnagy által dirigált Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar, ez alkalommal két vidékről érkező zenekarral szórakoztatja majd a nagyérdemű közönséget.

Békéscsabáról érkezik a Domokos Balázs karnagy által dirigált Körösparti Junior Fúvószenekar, valamint idén is örömmel elfogadta a házigazda meghívását a találkozó mondhatni rendszeresen visszatérő zenekara, a Vágó János karnagy irányításával játszó Hódmezővásárhelyi Koncertfúvós Zenekar.

 Június 25-én, vasárnap 15:00 órától ismét a békési református templomban kerül megrendezésre a BÉTAZEN másik leglátványosabb eseménye a Kórustalálkozó.

A találkozó szakmai vezetője, immár 18. alkalommal, a legendás hírű egykori Békés-Tarhosi Énekiskola volt diákja, későbbi Kodály tanítvány, Sebestyénné Farkas Ilona, a sokak által Mona néniként ismert és nagyra becsült karvezető. Kórusával, a budapesti Hunyadi Véndiák Kórussal már a kezdetektől fogva aktív fellépői a rendezvénynek.

Rajtuk kívül még három kórus előadásában gyönyörködhetnek a szárnyaló énekhangok rajongói.

Kiskunfélegyházáról érkezik a Vili Balázs karnagy által dirigált Kiskunfélegyházi Zenebarátok Kórusa, Dunaújvárosból jön és lép majd a dobogókra a Pocsai Mária karnagy által vezényelt Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium Vegyeskara, városunkat pedig – Kocsorné Krizbai Anna vezényletével – a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Kibővített Kórusa képviseli.

Mindkét programra a belépés díjtalan!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők és a fellépők!

BÉTAZEN részletes program ITT!