Navigáció

Tisztelt Kollégák, kedves Szülők és Gyerekek!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy idén ismét megrendezésre kerül Békésen a néhány évvel ezelőtt kezdeményezett, és akkor nagy sikert aratott fafúvós kurzus, melyet idén is a Békés-tarhosi Zenei Napok keretében, három napos zenei tábor formájában szeretnénk újra megszervezni.

Szeretettel várjuk azokat a fuvolán, klarinéton és szaxofonon tanuló diákokat, akik szívesen fejlesztenék tovább tudásukat egy jó hangulatú családias közösségben, ahol elhivatott zenepedagógusok gondoskodnak zenei fejlődésükről.

A tervezett szakmai kurzus július 1-én hétfőn 9.30-kor, rövid megnyitóval kezdődik és július 3-án szerdán záróhangversennyel ér véget.

Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

A fafúvós kurzus tanárai:

Szabó Norbert fuvolaművész, mesterpedagógus, a SZTE ZMK óraadója, szakdolgozati témavezető, tanítási gyakorlat vezető, szakmódszertan oktató, valamint a digitális kompetencia kurzus vezetője, a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnázium fuvola- és kamarazene tanára.

Áchim Tibor klarinét- és szaxofonművész, a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium klarinéttanára, a Kodály Filharmonikusok klarinét művésze, szólamvezetője.

Linzenbold Gábor klarinét- és szaxofonművész, a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium klarinét- és szaxofontanára, a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Intézetének szaxofon tanára.

Gál Csaba zongoraművész, a Békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnázium tanára, korrepetitora.

A három napos szakmai tábor teljes költsége 20.000/fő/3 nap, amely az oktatáson felül tartalmazza az étkezést három napra, valamint a szállást két éjszakára. A szállás és étkezés egyéni igények szerint is alakítható. A jelentkezési lapon ennek megfelelően kérjük, jelöljék meg, hogy melyik napra kérnek oktatást, szállást és étkezést.

A kurzus díja: 2000 ft./fő/nap

Szállás: 2730 Ft/fő/nap (18 éven felülieknek 2930 Ft/fő/nap)

Reggeli: 800 Ft/nap

Ebéd: 1500 Ft/nap

Vacsora: 800 Ft/nap

Jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

A jelentkezési lapokat kérjük kitöltve, aláírva, elektronikus úton az amivezeto@bekesiiskola.hu e-mail címre megküldeni.

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressék bizalommal Demjén Gábort a +3620/261-68-63-as telefonszámon.