Navigáció
Idén is a Belencéres Néptáncegyüttes Gálaműsorával zárul a XLVIII. BÉTAZEN
A Békés Megyei Príma Díjas és a Civilek a Városért Díjjal is kitüntetett Belencéres Néptáncegyüttes, a XLVIII. Békés-Tarhosi Zenei Napok záró programjaként ez alkalommal is néptánccal és népzenével tölti meg a színpadot.
július 6 -án, 17 órától, egy nagyszabású műsorral várják az érdeklődőket a Békés Városi Kulturális Központ színháztermébe (Békés, Jantyik M. u. 21-25.). A talpalávalóról Vizeli Bálint és barátai gondoskodnak. A műsor során bemutatásra kerülnek az együttes legújabb koreográfiái is. Mindemellett a nézők ízelítőt kapnak a Kárpát-medence táncos és zenei örökségéből.
Az együttes tánckarvezetői, Simonné Csapó Magdolna és Okányi Szántó Kitti. Művészeti vezető, Okányi Mihály. Az est folyamán a Belencéres táncosai mellett, az együttes utánpótlásában nevelkedő tanulók is táncra perdülnek, akik alapfokú művészeti tanulmányaikat a Szokolay Sándor Alapfokú Művészeti Iskolában végzik. Az utánpótlás együttesek vezetői Mahovicsné Ladányi Anita és Földesi Márton néptáncpedagógusok. A műsor során színpadra lép még a Szarkaláb Táncegyüttes, akiknek a tagjai több szállal kötődnek a Belencéreshez. Az előadás végé zárszót mond Farkas Lászlóné, a Békés-tarhosi Zenebarátok Körének elnöke.
Belépődíj: 2000 Ft/fő
E tartalmas és sokszínű programra mindenkit sok szeretettel várnak a gála szervezői, és fellépő táncosai!